Activitatea Fidelio Farm a inceput in anul 2006, la Sibiu ca importator si distribuitor de medicamente si produse parafarmaceutice.  Fidelio Farm se identifica ca unul dintre cei mai importanti distribuitori in ceea ce priveste medicamentele din categoria celor radiofarmaceutice.

Experienta dobandita pe parcursul celor 17 ani de experienta a dus la consolidarea relatiilor cu clientii. Avand in vedere desele schimbari din piata farmaceutica petrecute de-a lungul anilor, Fidelio Farm a rezistat datorita seriozitatii si loialitatii in relatiile cu furnizorii si clientii.

Fidelio Farm actualmente se identifica ca si o  familie in care traiesc si muncesc alaturi circa 16 de membrii, toti avand in comun satisfacerea nevoilor clientului punand pe primul loc asigurarea la timp a medicamentelor in detrimediul profitabilitatii materiale.Istoric

• 2006 – Formare

Se pun bazele Fidelio Farm prin inchirierea unui spatiu in Sibiu cu destinatie de depozit central.

• 2007 – Calitate

Compania Fidelio Farm este certificata ISO 9001:2001 pentru sistemul sau de management al calitatii in domeniul “ importul si distributia de medicamente si materiale sanitare” de catre compania SYSCERT.

• 2008 –  Nevoi speciale

In sprijinul asigurarii accesului pacientilor oncologici la o diagnosticare de ultima generatie prin centrele de excelenta PET_CT, compania Fidelio Farm face demersurile necesare si obtine autorizatiile specifice de la Agentia Nationala a Medicamentelor (ANM) si CNCAN pentru livrarea produselor cu viata scurta FDG (FLUDEXIGLUCOZA).

• 2010 – Produse proprii

Se obtine ca si detinator de APP aprobarea din partea ANM pentru produsul radiofarmaceutic FID-F (FLUDEXIGLUCOZA, FDG).

• 2013-2014 – Recertificari

Recertificarea sistemului de management al calitatii in conformitate cu noul standard ISO 9001:2008. Autorizarea de catre “Ungarian Atomic Energy Authority” pentru transportul produselor radiofarmaceutice pe teritoriul Ungariei.

• 2015-2017 – Dezvoltare

Partener in cadrul clusterului Institutului Horia Hulusbei – prin proiectul “Dezvoltarea de radiofarmaceutice cu tintire specifica, peptide – receptori destinate iamgisticii moleculare PET si radioterapiei sistematice”. 
Demararea proiectului cu privire la constructia depozitului propriu Fidelio Farm. 

• 2018-2019 – Produse proprii noi

• 2020-2023 – Strategie

Aprobarea de catre ANM ca si detinator de APP – Fidelio Farm pentru produsul FID-MIBI destinat scintigrafiilor de cord. Aprobarea de catre ANM ca si detinator de APP – Fidelio Farm pentru produsul FID-NA-131I – destinat terapiei cu iod

Demararea strategiei de dezvoltare in directia produselor de nisa pentru diferite sectoare medicale si restrangerea ariei de distributie.

 Echipa - Grupul de management

Este format din profesionisti cu experienta in domeniul farmaceutic:
 

Ing. Filip Doru – Administrator

Dr. Spataru Bogdan – Dir. Marketing/Vanzari

Ec. Filip Mioara – Dir. Economic

Farm. Soima Adriana – Farm. Sef, Specialist Regulatory

Ing Soima Adrian – Dir. Transport