Fidelio Farm SRL este o societate infiintata in conformitate cu legislatia din Romania, cu sediul social in Sibiu, str.Calea Cisnadiei nr.56,  punct de lucru in SELIMBAR, Soseaua Sibiului nr. 43, jud Sibiu, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Sibiu sub nr. J32/538/2003, avand CIF RO15399342, email office[@]fideliofarm.ro, tel.0269.224955, fax 0269.220116.

Fidelio Farm SRL, denumita în continuare Compania, prelucreaza datele cu caracter personal furnizate de dumneavoastra, asa cum sunt definite prin art.4, al.1 din Regulamentul UE nr.679/2016,

date cu caracter personal inseamna orice informatii privind o persoană fizică identificata sau identificabila („persoana vizata”); o persoană fizica identificabila este o persoană care poate fi identificata, direct sau indirect, in special prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un numar de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identitatii sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale;”

Conform cerintelor Regulamentului UE nr.679/2016, Compania are obligatia de a prelucra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale care îi sunt furnizate.

Prelucrare inseamna orice operatiune sau set de operatiuni efectuate asupra datelor cu caracter personal sau asupra seturilor de date cu caracter personal, cu sau fara utilizarea de mijloace automatizate, cum ar fi colectarea, inregistrarea, organizarea, structurarea, stocarea, adaptarea sau modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, divulgarea prin transmitere, diseminarea sau punerea la dispozitie in orice alt mod, alinierea sau combinarea, restrictionarea, stergerea sau distrugerea;” (Regulament UE 679/2016, art.4, al.2)

Compania prelucreaza date cu caracter personal pentru a putea desfasura activitatea de baza respectiv distributie angro de produse farmaceutice. Aceste date apartin angajatilor companiei dar pot apartine si reprezentanților sau angajatilor partenerilor companiei Fidelio Farm din mediul privat sau public. Vom utiliza datele personale numai pentru scopul in care au fost colectate si le vom stoca doar atat timp cat este necesar pentru scopul mentionat.

De asemenea Compania prelucreaza date cu caracter personal atunci cand:

  • Navigati pe site-ul web al Companiei / utilizati Cookie-uri

Atunci cand dvs navigati pe site-ul companiei sunt utilizate cookie-uri pentru a colecta automat informații cu caracter tehnic care pot identifica utilizatorul, cum ar fi adresa IP, tipul de browser de internet utlizat de dvs, sistemul dvs de operare, denumirea domeniului sau gazda domeniului prin intermediul căruia utilizatorul navighează pe site-ul web.

  • Raspundem la intrebarile, solicitari, reclamatiile dvs

Datele dvs cu caracter personal prelucrate sunt date precum nume, prenume, cnp, adresa, adresa de e-mail, numarul de telefon si sunt necesare pentru a va putea raspunde la intrebarile, solicitari, reclamatiile dvs.

  • Recrutare

Datele dvs personale sunt transmise catre Companie intr-un curiculum vitae (CV) si dupa caz si in alte documente transmise (diplome, etc), in vederea angajarii. Acestea vor fi stocate in Companie doar pe durata procesului de recrutare, urmand apoi a fi sterse.

Atunci cand prelucreaza date cu caracter personal, Compania se asigura ca datele dvs personale sunt pastrate in deplina siguranta de noi sau de catre furnizorii de servicii selectati de noi cu grija si intreprindem toate masurile necesare in vederea asigurarii confidentialitatii acestora.

Datele cu caracter personal prelucrate de Companie nu fac obiectul transferului catre persoane aflate în afara Spatiului Economic European.

Conform legislatiei mentionate, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor, cu exceptia situatiilor prevazute expres de lege, cand prelucrarea datelor de catre Companie este obligatorie. De asemenea aveti dreptul la portabilitatea datelor, la restrictionarea prelucrarii acestora, la rectificare, la stergerea datelor – „dreptul de a fi uitat”, dreptul de a depune o plangere la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP) si dreptul de a va adresa instantelor de judecata competente.

            Pentru exercitarea acestor drepturi, daca aveti intrebari sau doriti mai multe informatii, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata, catre Fidelio Farm SRL, in atentia DPO (Responsabilul cu protectia datelor), tel 0269.224955 sau la email:  dpo[a]fideliofarm.ro.